Iklan Billboard 970x250

Konyaspor Transfer Haberleri Yeni Meram - Konyaspor Un En Golcusu E Cekici

Iklan 728x90

Konyaspor Transfer Haberleri Yeni Meram - Konyaspor Un En Golcusu E Cekici

Konyaspor Haberleri Konyasporun yeni stadyum sponsoru MEDAŞ İttifak Holding Konyaspor ile Meram Elektrik Dağıtım AŞ arasında yapılan anlaşmayla stadyumun yeni. Michalak Konyaya geldiSözleşme 21 yıllık yapılacak.


Konyaspor Un En Golcusu E Cekici

1922 Konyaspor bu sezonki şanssızlığını bir türlü kıramıyor.

Konyaspor transfer haberleri yeni meram. - Konyasporun yeni transferleri tanıtıldı Konyaspor Başkanı Özgökçen. Yabancı oyuncu kontenjanın düşürülecek olması nedeniyle transfer listesinin yerli isim ağırlıklı olacağı belirtildi. 17 Eylül 2021 Cuma 1211.

MEDAŞ ile 3 yıllığına stadyum isim sponsorluğu. Konyaspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Konyaspor eksikleriyle Altaya tam kadro çalıştı.

İşte 1 Temmuz Konyaspor transfer haberleri. Meram haberleri son dakika meram haber ve gelişmeleri burada. 1792021 1130 Konyasporun yeni transferleri tanıtıldı.

Konyasporun yeni başkanı Fatih Özgökçen oldu. Konya Yeni Meram Gazetesinde yer alan habere göre yeni sezona eksiksiz bir kadro ile girmek isteyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Konyasporda Alper Potuk ismi ön plana çıktı. 1792021 1045 Son Güncelleme.

Konyaspor son dakika transfer haberleri puan durumu ve Konyaspor fikstürü futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. MEDAŞ ile 3 yıllığına stadyum isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. MKE Ankaragücü ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Alper Potuk transferinde Konyasporun bonservis ödemesi yapması bekleniyor.

Son Dakika Atiker Konyaspor Haberleri. Konyasporun yeni stadyum sponsoru MEDAŞ Konyaspor daha önce formanın sırt kol ve şortunda yer alan Meram Elektrik Dağıtım AŞ. İttifak Holding Konyasporumuz Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı 2292021 1641 İttifak Holding Konyasporumuz Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.

Liginde mücadele edecek Beysu Konyaspor Basketbolda yeni sezon için geri sayım başladı. Konya Ekibi geride kalan sezonda Galatasaraydan kiraladığı Jesse Sekidika ile yeniden temasta. Michalak oyundaki hızıyla dikkat çekiyor.

Yeşil-beyaz kulübün açıklamasına göre kanat oyuncusu Mpoku ile 21. Konyasporla ilgili son dakika transfer haberlerini SON DAKİKA gelişmelerini Konyasporun fikstürü ve puan durumunu öğrenmek için FOTOMAÇ Konyaspor sayfasını ziyaret edin. Yeni sezona eksiksiz bir kadro ile girmek isteyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Konyasporda Alper Potuk ismi ön plana.

Polonyalı oyuncu daha önce Ankaragücü ve ÇRizede oynamıştı. Konyaspor İtalyan oyuncunun peşinde. Konya emeklilik ekonomi piyasa akp chp mhp.

Geçen sezon 7si ilk 11 22 maçta görev alan Çağıran 1 de asist yaptı. Başkan Fatih Özgökçen fazla maliyetli transferlerden. Adana Demirspor 1-1 Konyaspor maç özeti ve golleri İZLE Konyaspor 2-1 Başakşehir maç özeti ve golleri İZLE Sivasspor Süper Ligde 19 maç sonra kaybetti.

Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Musa Çağıranın yeni adresi belli oldu. DHA 17 Eylül 2021 Cuma 1211 Güncelleme. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonunda gerçekleşen imza törenine Konyaspor Kulübü Akademi Koordinatörü Taner Ay ve yeni transfer Ertuğrul Tekşen katıldı.

Kulübümüze fazla maliyet getirecek transferlerden kaçındık Konyaspor yaz transfer. Konyaspor daha önce formanın sırt kol ve şortunda yer alan Meram Elektrik Dağıtım AŞ. Konyaspor kanada transferini yaptı.

Salih BÜYÜKSAMANCI KONYA DHA -İttifak Holding Konyaspor takıma yeni. Ertuğrul Tekşen 25 yıllığına Konyasporun renklerine bağlandı. Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor geçtiğimiz sezon Birleşik Arap Emirlikleri ekibi El-Wahdada forma giyen Demokratik Kongolu milli futbolcu Paul Jose Mpokuyu kadrosuna aldı.

Yılında iddialı bir kadro kurmak istiyor. Son dakika spor haberi. Yeni Meram Gazetesinde çıkan haberde Potuk transferi için bütçe hazırlığı yapıldığı iddia edildi.

20 Eylül 2021 Pazartesi 11133. Konyasporun yeni forveti Thelin. Yeşil Beyazlılar sözleşmesi bitecek olan Shengelia.

Musa Çağıran Süper Lig ekibi İttifak Holding Konyasporla prensip anlaşmasına vardı. Tarz olarak Garry Rodriguesi andırıyor. İç ve dış transferde ilk imzaların atıldığı Anadolu Kartalında.

Yeşil Beyazlılar Marco Fossatinin peşinde. Yeni Meram - Konya Haberleri - Güncel Ekonomi ve Politika Haberleri. Konyaspor ile ilgili tüm spor ve transfer haberleri fikstür puan durumu maç sonuçları sezon kadrosu foto ve video galerisi Fanatikte.

Konyaspor Demokratik Kongolu milli futbolcu Mpokuyu transfer etti. Konyaspor önce Gençlerle sonra Altayla. Konyaspor son dakika haberlerine AKŞAM Spor farkıyla ulaşabilir.

Haberler Konya Haberleri Konyasporun yeni transferleri tanıtıldı Giriş Tarihi. İtalyan oyuncu Konyaspora doğru. Konyaspor yeni transferlerini tanıttı.

Konya Uluslararası Mistik Müzik Festivali. Konyaspor yaz transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği futbolcuları basına tanıttı. Konyaspor Altaya iyiden iyiye bileniyor.

25 Milyon TL bütçe belirleyen Anadolu Kartalı Süper Ligde kendini kanıtlamış tecrübeli ve maliyeti düşük oyuncularla temas halinde. Anadolu Kartalı son olarak Antalya forması giyen Serdar Gürleri markajına aldı. Transferde hareketli günler yaşayan Konyaspor 100.

Konyasporda rota yerli transfer. 1922 Konyasporda düşme korkusu. Konyasporda transfer çalışmalarının başlatılması için yönetim ile teknik patron İlhan Palut arasında hafta sonu yapılacak toplantı bekleniyor.


Konyaspor 2 Yabanci Alacak


Konyaspor Da 8 Futbolcu Geldi 15 Gitti Konya Haberleri


Italyan Oyuncu Konyaspor A Dogru 1 Temmuz Konyaspor Transfer Haberleri Tum Spor Haber


Konyaspor Isvecli Golcuyle Anlasti


Konyaspor Jesse Sekidika Ya Talip Oldu Spor Konya Olay Gazetesi


Italyan Oyuncu Konyaspor A Dogru 1 Temmuz Konyaspor Transfer Haberleri Tum Spor Haber


Son Dakika Konyaspor A Slovak Kanat


Tecrubeli Orta Saha Konyaspor Yolunda 24 Haziran Konyaspor Transfer Haberleri Mega Spor


Konyaspor Da Forvetler Bekleniyor Yeni Meram


Transfer Haberleri Konyaspor Bosnali Orta Saha Amar Rahmanovic Ile Anlasti


Ih Konyaspor Da Transferler Bekleniyor


Konyaspor Moryke Fofana Yi Kadrosuna Katti Konyaspor Transfer Haberleri Yeni Safak


Tecrubeli Orta Saha Konyaspor Yolunda 24 Haziran Konyaspor Transfer Haberleri Mega Spor


Italyan Oyuncu Konyaspor A Dogru 1 Temmuz Konyaspor Transfer Haberleri Tum Spor Haber


Konyaspor Da Gundem Transfer


Konyaspor Da Imzalar Atiliyor


Konyaspor Dan Abdulkerim Icin Transfer Aciklamasi


Super Lig In Yildiz Kanat Oyuncusu Konyaspor A 28 Haziran Konyaspor Transfer Haberleri Gaziantep Haberler Gaziantep Son Dakika Haberleri Mega Haber 27


Tecrubeli Orta Saha Konyaspor Yolunda 24 Haziran Konyaspor Transfer Haberleri Mega Spor

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post